Antifašističke borbe 6 lokal 7 N. Beograd (kod Arene)
+381 62 117 2330

Cveće u kutiji

Cveće u kutiji – ili kako se sve češće kaže Flower box ili Box of Flowers je moderni aranžman današnjice…

Cveće u kutiji je aranžirano u sunđeru koji je natopljen vodom pa nije neophodna vaza za držanje cveća.

Ovakva vrsta aranžmana je pogodna ukoliko nosite aranžman na put, poklanjate ga u restoranu ili nekome ko dobija puno cveća pa nema vazu.

Pored činjenice da je ovakva vrsta aranžmana praktična i da deluje prefinjeno činjenica je da cveće u kutiji skraćeno na ovu visinu duže ostaje sveže, neke vrste aranžmana se čak mogu i osušiti i ostaviti kao dekoracija.  Ukoliko želite nešto tradicionalniji aranžman može vam biti napravljen ili u korpi pogledaj ovde ili aranžman u nekoj drugoj posudi pogledati ovde!

  • Na slikama je samo deo naše ponude, mi stalno nabavljamo nove kutije koje su u skladu sa aktuelnim trendovima, slike su tu da vam daju ideju kako sam aranžman može izgledati, ali mi smo tu da napravimo aranžman koji je u skladu sa vašim željama i ukusom.
  • Moguća je dostava na kućnu adresu za šire područje Beograda. Uy cveće je takođe moguće isporučiti i bombonjere, voće, plišane igračke, helijumske balone i sl.
  • U našem maloprodajnom objektu možete platiti platnim karticama, a ukoliko niste u mogućnosti da dođete moguće je plaćanje i preko računa.
  • Dostavu vrše isključivo naši zaposleni, sopstvenim dostavnim vozilima kako bi se održao kvalitet usluge i sigurnost dostave.

“Najlepši način da pokažete nekome ljubav je da mu poklonite cveće…”

#love #flowers #flowerdelievery #belgrade

POGLEDAJTE I ARANŽMANE U KORPI

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU ili FACEBOOKU!