Antifašističke borbe 6 lokal 7 N. Beograd (kod Arene)
+381 62 117 2330

Cveće za sahranu

Cveće za sahranu

Kategorija cveće za sahranu podrazumeva grupaciju aranžmana koji čine suze venci i buketi namenjeni za tu svrhu. Ono što je po našim običajima karakteristično je da pod uticajem narodne tradicije u ovim aranžmanima prisutno zelenilo od borovih iglica. Borove iglice predstavljaju simbol odlaska na onaj svet i često se spominju u narodnoj usmenoj poeziji. Drugi od običaja je da se u buketima za ovu nameru gleda broj cvetova koji treba da bude paran. Pod uticajem Evropske tradicije pojavili su se i venci u obliku prstena u kojima nisu prisutne borove iglice.


Ponuda aranžmana za sahranu:

 • Tradicionalni venac sa zelenilom od borovih iglica
 • Prstenasti ili šuplji venac
 • Klasična suza
 • Suza za kovčeg
 • Buket za groblje
 • Aranžman za groblje
 • Buket saučešća

Na svim navedenim aranžmanima se po tradiciji piše poruka na traci, lenti. Karakteristične poruke za ovu priliku su:

Dragom… Poslednji pozdrav… Voljenom ocu, majci, bratu, prijatelju… sa jedne strane…

…Od njegovih najmilijih… od porodice… ili nabrojati poimenično… s druge..

Cveće za sahranu i dostava

Kada niste u mogućnosti da prisustvujete navedenom činu, sprečeni ste zbog obaveza ili se nalazite u inostranstvu mi to možemo uraditi umesto vas zahvaljujući našoj službi dostave. Uz aranžman naš dostavljač će pokažati aranžman porodici, izjaviti saučešće i predati poruku saučešća – opciono i položiti cveće.

Cveće za grobno mesto

Takođe ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete pomenima, odete za zadušnice, ili dostavite cveće za neki vaš važan datum. Mi to možemo uraditi umesto vas i poslati vam fotografiju sa grobnog mesta.

Cveće za izjavu saučešća

Postoji običaj da se porodici pošalje buket sa porukom saučešća na kućnu adresu. Buketi saučešća se ne razlikuju mnogo od buketa za druge prilike osim što se izbegavaju neke dekoracije i bira svedenije cveće. Možete pogledati ponudu buketa iz našeg asortimana ovde.

Plaćanje

Plaćanje možete izvršiti u našem maloprodajnom objektu, kešom ili platnim karticama. Uplatom na naš žiro-račun bez dolaska. Ukoliko ste iz inostranstva, raspoloživi načini plaćanja su SWIFT/IBAN ili Western Union.

Gde se nalazimo?

Adresa: Antifašističke borbe 6 lokal 7, nedaleko od Štark Arene i Restorana Novaka Đokovića više informacija o lokaciji, na stranici KONTAKT. Takođe u vašem navigacionom uređaju možete ukucati Cvećara Red roses i ona će vas dovesti do naše adrese.

Kontaktirajte nas pozivom OVDE! Na navedenom broju telefona nas možete kontaktirati i putem Vibera ili Whatsappa.

Pišite nam na instagramu ili nas zapratite OVDE!

PIŠITE NAM NA EMAIL

Uputstvo: Da bismo ubrzali sam proces naručivanja, najbolje je da nas kontaktirate baš putem EMAILA napišete odmah sve podatke vezane za porudžbinu.

 • Naglasite da je aranžman iz kategorije cveće za sahranu i njegov broj
 • Tačan datum i vreme dostave
 • Ime primaoca (pokojnika ili člana porodice)
 • Lokacija ili adresa dostave (neko od groblja, kapela ili grobno mesto ili kućna adresa)
 • Poruka na traci ili poruka saučešća ili oba
 • Željeni način plaćanje

Na emailove odgovaramo u najkraćem roku!

Garancija našeg rada je postojanje nepunih 20 godina.

Dodatne napomene:

Pojedine modele potrebno je naručiti i do 72 sata ranije. Za više informacija o raspoloživosti određenih vrsta cveća najbolje je da nas kontaktirate. Dostavu vršimo sopstvenim vozilima, poštujemo rokove i želje klijenata. Postoji mogućnost dostave i širom Srbije putem naših partnera. Za unutrašnjost ograničena ponuda cveća i potrebno je blagovremeno najaviti. Cveće za sahranu se po običaju ne unosi u kuću već ga je najbolje dostaviti direktno. Neke isporuke je potrebno najaviti i ranije od 24h zbog vremena izrade aranžmana i nabavke materijala. Cvećara Red roses pravi aranžame od isključivo svežeg, prirodnog cveća.